Mobilt bredbånd – hvor er det smart

Vi er mange, der over år har vænnet os til at kunne være på nettet når som helst og hvor som helst. Derfor vil vi gerne have den mulighed, også når vi er på et sted, hvor vi ikke har mulighed for at koble os på noget wi-fi. Det ønske er ikke længere urealistisk, for med et mobilt bredbånds abonnement kan du bære dit bredbånd med dig rundt, og så kan du være online alle vegne.

Når du er på farten, på ferie eller i sommerhuset, så har du bare dit bredbånd med dig. Så kan du fortsætte med at bruge internettet i det omfang, du plejer, og du behøver ikke at tænke på, at det kommer til at koste dig en formue i form af en ekstra regning, når du kommer hjem igen.

Om du bare er dig selv, eller om I er en hel familie eller en virksomhed, så er det muligt at være på nettet. Og den mobile router er stærkt nok til, at I kan være på nettet på én gang. Det er godt nok smart.

Er du pendler, så er det også genialt, at du stille og roligt kan have dit USB-modem eller dit sim-kort med dig i toget eller på færgen. Så kan du sidde at arbejde og på den måde spare noget tid og udnytte den nødvendige rejsetid effektivt.

Har I sommerhus, eller tager I på camping, så kan I også tage jeres internet-vaner med jer. Der er det også rart at kunne være online, og oven i købet kan I nok nemmere lokke teenageren med på ferie.

Har du ikke allerede et mobilt bredbånd, så skulle du tage at prøve det. Mon ikke, det viser sig, at du faktisk har savnet at kunne komme på nettet andre steder end hjemme hos dig selv.