Pas godt på din bil – altid

Selvom jeg aldrig har været den helt store bilekspert, har jeg, efter flere år som bilejer, fundet ud af hvor vigtigt det er at passe godt på sin bil. Særligt i vinterhalvåret, når kulden og hård nedbør slider på bilen udvendigt. Selvom jeg hverken er mekaniker eller racerkører, vil jeg alligevel dele med jer, hvordan jeg passer på min bil.

din nye bil

Undersøg dine muligheder for automekanikere

Efter at have prøvet mange forskellige automekanikere, som jeg har haft svært ved at nå ind til med mine spørgsmål, fordi de ikke har villet imødekomme mine undringer og forespørgsler, har jeg endelig fundet mig en automekaniker, som jeg gladeligt vender tilbage til. Det har taget noget tid at finde den rette, men jeg er rigtig glad for, at jeg har valgt at undersøge de forskellige muligheder, for at nå frem til den helt rigtige automekaniker. Hos Islev Autoservice er der nemlig den helt rette service på, når min bil skal laves. Det stykke arbejde, som mekanikerne har haft udført, har altid været udført hurtigt og i høj kvalitet. Herudover er det et ekstra plus, at jeg har kunnet låne en bil af automekanikeren, mens min egen har været på værkstedet.

Vær obs på snavs på bilen i vinterkulden

Af en god ven har jeg ladet mig fortælle, at det er vigtigt at holde bilen ren fra sand, jord, særligt salt og andet skidt. Sidder skidtet på bilen i noget tid, kan der nemlig danne sig rustpletter på bilen. Det er nemlig når der både er salt, vand og is, der let dannes rustpletter. Derfor vælger jeg at vaske min bil så snart der kommer snavs på, i perioden hvor der spredes salt på vejene. Herudover er det en god ide at være obs på, om der dannes rustpletter på bilen. Jo før pletterne opdages, jo lettere er det nemlig at sætte rustdannelsen i behold.