Tid Til Selvforkælelse Med Lash Lift

Hos Clinique Camille kan du trygt læne dig tilbage i stolen og lade de professionelle kosmetologer tage sig god af dig i mens.

Glem ikke dig selv

Mange har lidt en tendens til at glemme sig selv i en travl hverdag. Nogle gange bør du huske at stoppe op og tænke lidt på dig selv også.

Hos Clinique Camille er der ingen, der stiller store krav til dig. Din eneste opgave er, at du læner dig godt tilbage i stolen og lader dig forkæle godt og grundigt af det dygtige personale som er gode til lash lift. Her får du nemlig en rigtig god service og 100% velvære.

lash-lift

Alt, hvad du måtte ønske dig

Lige meget om det bare skal være en lille hurtig ting, du skal have lavet, eller om du trænger til noget mere, tager Clinique Camille godt hånd om dig.

Vælg mellem alverdens behandlinger, der vil forkæle din krop fra top til tå. Ansigtsbehandlinger, vipper og bryn, diamantslibning, kropsbehandlinger, massage, hårfjerning, mani- og pedicure. Der er rigeligt at vælge imellem – helt sikkert også noget, der lige falder i din smag. Alle behandlinger udføre selvfølgelig med professionelle produkter.
Tjek behandlinger og priser lige her www.cliniquecamille.dk

Velvære til folket

Hos Clinique Camille står de klar til at tage imod alle – unge som gamle. Kvinder, mænd og par. Ja, de afholder da også arrangementer til polterabend og lægger en smuk make-up til den store dag.

Kun for mænd

Clinique Camille tilbyder særlige behandlinger til mænd. Her kan du plejet og behandlet dine trætte, ømme fødder, eller få hele kroppen gennemgået med en delux behandling. Hold dig ikke tilbage.