Unik Thai Catering Fra Krua Tkai

Fest med spisning? Hvad siger du til en omgang thai mad? Hos KruaThai Catering står de klar til at lave lækker mad til din næste fest.

Slap af og nyd festen

Nogle gange er det helt okay at springe over, hvor gærdet er lavest – fx, når du skal holde en større fest og hellere vil være sammen med gæsterne end at stå og svede i køkkenet.
Ved en bestilling af en buffet fra Krua Thai Catering, skal du nærmest ikke røre en finger.

Krua THai

Personlig kok i køkkenet

Mange cateringfirmaer laver maden i forvejen, og så må du selv sørge for at varme og anrette den. Hos Krua Thai Catering får du en samlet pakkeløsning, hvor der kommer en thailandsk kok ud og tilbereder maden direkte til festen. Kokken vil også anrette maden efter thailandsk tradition og anrette en fantastisk thai buffet – massere af farver, frugt og grønt med flotte udskæringer og smukke blomster.

Sæt gang i sanserne

Thai mad er ganske enestående, da det stimulerer alle sanser på én gang. Sammensætningen af de enkelte retter giver en fantastisk duft og smag, men selve anretningen også er ganske unik.
Darat, der er chefkok, kommer fra Thailand og er uddannet kok der, er meget passioneret omkring det thailandske køkken. Alt skal være helt perfekt og så autentisk som muligt. Derfor bliver alle retter anrettet med friske, originale thailandske råvarer.

Krua Thai Catering ligger i Rødovre, men du kan også besøge dem via deres hjemmeside